Crèmebad

cremebad01
cremebad06
cremebad05
cremebad04
cremebad03
cremebad02

Crèmebad haarbehandeling en massage


Deze crèmebad haarbehandeling en massage bestaat uit een verzorging van het haar en ontspanningsmassage, die hoofd, nek en de schouders ontspant. De behandeling vermindert stress en hoofdpijn en bevordert de bloeddoorstroming in het hele lichaam en maakt het mogelijk u mentaal en fysiek beter te ontspannen.

De oorsprong hiervan ligt in Indonesië.

De duur bedraagt ongeveer een uur. Vooral na een haarkleuring is de massagecrème voor het haar aan te bevelen. Het haar wordt eerst gewassen met shampoo en daarna wordt een crème spoeling gebruikt, dan wordt het crèmebad op het haar aangebracht en worden de hoofdhuid en het haar gedurende 20 minuten gemasseerd, waarbij de crème in de poriën van uw hoofdhuid doordringt.

Er kunnen diverse soorten crèmes worden gebruikt:
Daarna volgt een schoudermassage van 10 minuten waarbij een keuze bestaat uit drie oliën (lotus, jasmijn of frangipani). Na afloop gaat het haar 10 minuten onder de “steamer”. Dit is een apparaat dat met hete stoom de poriën van de hoofdhuid opent waardoor die gereinigd wordt. Terwijl u onder de steamer zit worden uw armen en handen gemasseerd. Na afloop wordt het haar uitgespoeld met een crèmespoeling, wordt een verfrissende haartonic opgebracht en wordt de hoofdhuid nog even met de vingertoppen gemasseerd. Dan kan het haar gedroogd en eventueel geföhnd of gestyled worden.


Aloevera + vitamine E + proteïne
Deze crème zorgt er voor dat het haar bij de haarwortel gestimuleerd wordt en maakt het haar steviger; speciaal tegen haaruitval en maakt het haar weer gezond en glanzend.

Anti Roos
“Snpyrithione” helpt onmiddellijk roos te bestrijden en jeuk op de hoofdhuid te verminderen.

Avocado + vitamine A
Avocado + vitamine A, D-Panthenol en proteïne zorgt ervoor dat het haar gemakkelijker is te ontwarren en maakt dat het haar weer zacht en glanzend wordt en eenvoudig in model te brengen.

Ginseng + vitamine E
Volgens een eeuwenoude formule en speciaal te gebruiken voor bros haar, veroorzaakt door fysieke en chemische processen; het versterkt de haarzakjes en haarschachten.

Kemiri + vitamine E
Kemiri olie met vitamine E en proteïne wordt gebruikt om dof en droog haar weer gezond en glanzend te maken.

Wortel + proteïne
Speciaal om haar beter te laten groeien; wortel extract met D-Pantenol en proteïne wordt gebruikt om de structuur van het haar te verbeteren.

Haartonic
De haartonic die wordt gebruikt bevat berkensap en een conditioner. Deze verfrist en bevordert ook de bloedcirculatie van de hoofdhuid, maakt de styling van het haar gemakkelijker en geeft het haar een verfrissende kruidige geur.
De prijs voor een crèmebad bedraagt € 39 voor kort haar en € 45 voor lang haar inclusief alle te gebruiken producten en exclusief eventueel föhnen en styling.